Din graviditet og fødsel

Drømmer du om en dejlig tid som gravid og drømmer du om en dejlig fødselsoplevelse?

Jeg kan hjælpe dig med at komme din drøm meget længere mod målet end du forestiller dig, ja måske helt i mål, hvem ved. Jeg ved at det kan ALDRIG gå den modsatte vej.

Jeg har været jordemoder i over 40 år og jeg ved hvad der røres sig i en når man er gravid og skal føde. Jeg ved hvor vigtigt det er at ha’ en god oplevelse i graviditeten og jeg ved hvor vigtigt en god fødselsoplevelse er, både for dig som mor, men mindst lige så meget for dit barn, som for dit parforhold, din kropsoplevelse og dit sex-liv.

​Charlotte Grumme har formodet på ganske få konsultationer, at få ændret mit perspektiv på mit graviditetsforløb. Jeg henvendte mig grundet massiv angst for at miste igen efter gentagne aborter. Jeg fik redskaber til at tackle angsten/frygten. Redskaber, som ikke kun var brugbare i den aktuelle situation, men som jeg også kan anvende i andre situationer fremadrettet. Dine ord om at jeg skulle nyde at være i "fødelandet" klingede i mit hovede, under fødslen, og min mand og jeg havde en fantastisk fødsel godt hjulpet på vej af en kanon jordemoder.

Er så taknemmelig for, at jeg kontaktede Charlotte.                                                                                                                      december 2018 - P.B.

                                        ***************

Jeg kan også kun give Charlotte de varmeste anbefalinger med på vejen.

Jeg blev selv anbefalet Charlotte af min jordemoder til at få talt nogle tyngende erfaringer igennem fra min første barsel. Charlotte gennemskuede straks, hvor roden til disse bekymringer lå og hjalp på fantastisk vis med at sætte ord på dem og oversætte dem til min mand. Herefter har jeg selv gået i terapi og fået både uvurderlig indsigt, forståelse og redskaber til at forstå mine egne krav og løfte mig videre.

Jeg føler mig meget stærkere nu og glæder mig usigeligt til det kommende barn og vores familieliv.

                                                                                                       TAK.​   L.F.

                                         ***************

Efterfødsel samt før-fødselshjælp

Charlotte er fantastisk. Det er første gang jeg oplever mig hjulpet. Virkelig. Og det er helt utroligt så hurtigt jeg mærkede resultater. Bare efter få gange. Jeg vil anbefale Charlotte til alle. Og gør det allerede.

Jeg benytter stadig det jeg fik med af værktøjer. Og ser på det igen og igen. Så brugbart og livændrende.​                                   Anne.

                             

Charlotte Grumme | Damtofte Søndre Stræde 6 | 2920 Charlottenlund | charlotte@grumme.dk​ | Tlf.: 20 32 69 30