I er bekymrede for jeres barn

Nogle gange kan man som forældre være bekymret, fordi man ikke synes at barnet trives og udvikler sig godt nok. Det kan være at barnet spiser for lidt eller ikke vil tage fast føde til sig, det kan være at barnet sover lidt eller/og uregelmæssigt, det kan være at barnet virker opskræmt osv.​ Der kan være rigtig mange symptomer på at et barn ikke trivedes som man forventer.

Mange af disse "mistrivsels - reaktionsmønstre" kan have deres udspring i tidlige traumer som f.eks. selve fødslen, sygdom, hospitalsindlæggelser og operationer eller andre hændelser i barnets liv der kan have været traumatiserende for barnet. Spædbarnsterapi retter fokus på de/det traume, eller den/de belastende hændelser, som barnet har oplevet, før det selv fik et sprog, og som har "sat sig i kroppen" på barnet - kroppen husker .....

Klik her for at læse mere om spædbarnsterapi og se et forløb med en lille pige på 2 år.

Spædbarnsterapi

Vi har haft vores søn i spædbarnsterapi hos Charlotte.
Det har hjulpet ham meget, med selvværd, selvopfattelse, indsigt i egen livshistorie , med at håndtere vrede og udtrykke følelser.
Charlotte har ikke kun hjulpet vores barn men hele vores famile.


De bedste anbefalinger herfra

Urolig barn

Kære Charlotte.

Vi vil takke dig mange gange for din hjælp. Vores lille Viggo havde ikke en nemt start på livet og havde brug for hjælp, det gav du både til ham og os og det har bestemt kunne mærkes. Han er faldet meget mere til ro og genkender os med en utrolig glæde, han ikke havde tidligere.Vi gentager sætninger fra dig og de virker beroligende på ham.
Det var fascinerende at se, hvor meget fokus der var fra ham, når du talte, han tog dine ord til sig og det har vi glæde af i dag.

Endnu engang tak, de varmeste hilsner, Viggo, Vincenzo og Mille​

Charlotte Grumme | Damtofte Søndre Stræde 6 | 2920 Charlottenlund | charlotte@grumme.dk​ | Tlf.: 20 32 69 30