I er nybagte forældre

Så står I der med jeres lille nye baby og så er det hele slet ikke så let som I drømte om.

Er jeg den rigtige mor, er jeg den rigtige far / medforældre, og 117 andre spørgsmål suser rundt i jeres hoveder. Jeg har været jordemoder i over 40 år og jeg ved en masse om hvordan det er at være nybagte forældre og hvad der kan være godt at få vendt og drejet med en fagperson.

Jeg ved også hvor vigtigt det er at få talt om sin fødsel, at få den talt igennem. Det kan være besværligt at tilrettelægge sessioner når man har et lille barn der kræver tid og skal passes, derfor tilbyder jeg sessioner over telefonen eller skype hvis det er svært at komme ud af døren.​

Hvis I er en gruppe på fem-seks nybagte mødre, kan vi tilrettelægge en gruppe, i eget hjem, hvis det er praktisk muligt. Du/I er velkommen til at ringe og høre mere om mulighederne.

Charlotte har været en kæmpe hjælp i vores parforhold, da vi som nybagte forældre pludselig stod fremme for hidtil ukendte sider af os selv og hinanden, som skabte konflikter i vores forhold.

Jeg har personlig erfaring med andre psykologer og terapeuter, men jeg vil uden tvivl, til en hver tid, lægge min anbefaling hos Charlotte. Charlotte er god til at lytte, og ikke mindst til at afkode, og finde roden til at en given konflikt opstår. Det har været utrolig essentielt for os, at vi har fået indsigt i vores følelser og reaktioner, både vores egne og hinandens, derfor har det været en stor succes at tage til terapien sammen.

Vi føler begge at vi har lært meget om hvordan vi kan styrke vores lille familie, og er trygge ved at vi kan henvende os hos Charlotte, skulle vi igen få brug for hjælp

H & C

Charlotte Grumme | Damtofte Søndre Stræde 6 | 2920 Charlottenlund | charlotte@grumme.dk​ | Tlf.: 20 32 69 30