"Klienterne siger: ..."

Navn
Email
Emne
Besked
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Parterapi​

4.12.2019

Kære Charlotte

Tak for din store hjælp med at få tingene på ret køl igen

Mange hilsner
H & M.

Spædbarnsterapi

4.2.2019

Kære Charlotte
Jeg har villet skrive til dig længe, nu sker det…
Efter vores forløb hos dig med vores 7 årige datter i oktober måned, er der sket gode ting!
Vores datter er jo en følsom og ængstelig lille pige der bekymrer sig. Helt som du forudså havde hun en voldsom reaktion lige efter vi var hos dig (gik helt i panik fordi vi skulle gå og børnene skulle passes), men derfra har hun virkelig fået det meget meget mere afslappet omkring det at blive passet, og hun kan ligefrem glæde sig til det. Det er virkelig stort.


Hun har det i det hele taget virkelig godt, og forløbet har helt sikkert været med til at skubbe hende i en mere selvstændig retning, hvor hun helt som hun skal løsriver sig mere og mere fra os. Forleden spurgte hun, om det var normalt, at man i perioder har mere lyst til at være sammen med sine veninder end med sine forældre, for sådan havde hun det. Og det er jo HELT som det skal være og et udtryk for at slapper af og hviler i sig selv.
Så tusinde tak for din indsats, det var et rigtig fint forløb, og hun tog det til sig!


Mange hilsner
S & J.

Graviditet og mange bekymringer

5.12.2018

Charlotte Grumme har formodet på ganske få konsultationer, at få ændret mit perspektiv på mit graviditetsforløb. Jeg henvendte mig grundet massiv angst for at miste igen efter gentagne aborter. Jeg fik redskaber til at tackle angsten/frygten. Redskaber, som ikke kun var brugbare i den aktuelle situation, men som jeg også kan anvende i andre situationer fremadrettet. Dine ord om at jeg skulle nyde at være i "fødelandet"  klingede i mit hovede, under fødslen, og min mand og jeg havde en fantastisk fødsel godt hjulpet på vej af en kanon jordemoder.

Er så taknemmelig for, at jeg kontaktede Charlotte.​

P. B.

Parterapi

29. oktober 2018

Kære Charlotte

Jeg har ofte tænkt på dig, håber alt er godt hos dig?


Det er nu over 2 år siden min mand og jeg afsluttede et 1 års forløb hos dig i parterapi.
Det har været enormt lærerigt og meget indsigtsfuldt for os begge at sidde i stolen hos dig måned efter måned.
Jeg lærte personligt også meget om mig selv i dette forløb, som jeg stadig er meget bevidst om den dag i dag.

Status hos os er:
Vi har det dejligt. Vi er blevet sammen i “tykt og tyndt”. Vi har selvfølgelig vores uenigheder og forskellige syn på hverdagen. Dog takler vi problemer og konflikter på en noget mere holdbar måde, som ikke er altødelæggende for vores forhold.
Siden vi var hos dig, har vi fået en søn, og venter en lille pige om kort tid.


På længere sigt kunne jeg godt tænke mig at tage noget samtaleterapi op igen, da vi helt sikkert kunne styrke vores nuværende og fremtidige forhold endnu bedre. 


Mange hilsner M.

Stress blev en gave

22. august 2018

Kære Charlotte


Tak for dine kloge ord og fordi du giver følelsen af, at intet er forkert. Alle følelser og oplevelser er sande, og når vi tør kigge på dem og gå ind i dem, begynder helingen. Du gør det trygt med din varme og klogskab. Tusind tak.
Jeg giver altid dit navn videre, når dem omkring mig søger en erfaren og klog terapeut.
Jeg har prøvet mange terapeuter - du har rykket mig mest på kortest tid.

Spædbarnsterapi

24. april 2018

Vi har haft vores søn i spædbarnsterapi hos Charlotte.
Det har hjulpet ham meget, med selvværd, selvopfattelse, indsigt i egen livshistorie , med at håndtere vrede og udtrykke følelser.
Charlotte har ikke kun hjulpet vores barn men hele vores famile.


De bedste anbefalinger herfra.

Stress

13. februar 2018

Kære Charlotte. 

Tusinde tak for du har hjulpet mig gennem denne sværre tid i mit liv. Det har være et kæmpe hjælp at gå hos dig. Det har givet mig en forståelse af migselv og gjort at jeg kan se lyst på fremtiden og komme vidre efter at være ramt af stress.

Winnie

Omsorg, forståelse, håb

8. februar 2018

Kære Charlotte,

Efter 5 år med ufrivillig barnløshed, fertilitetsbehandling, og en naturlig opstået graviditet, som jeg desværre mistede igen, stod jeg tilbage med en kæmpe sorg og en håbløshed, som var så svær at bære. Men allerede fra 2. Samtale hos dig, begyndte jeg at kunne se lyset igen. Da jeg bor på Fyn, valgte vi at Skype sammen og dette fungerede fint. Du har en ro og en omsorg, men samtidigt er du enormt god til, ikke at gøre tingene mere komplicerede, end de er. Jeg følte mig forstået, hørt, jeg følte mig okay igen, noget jeg ikke havde følt i lang tid.

Tak for de gode redskaber du har givet mig, jeg bruger dem hver dag og det vil jeg fortsætte med.

Kærlig hilsen og på gensyn Ditte

Sorg

12. november 2017

Kære Charlotte. 

Jeg vil bare lige sende dig en tak, en meget forsinket tak, men nu kommer den. 

Jeg mødte dig da mit liv gik i smadder, da jeg mistede min mand i maj 2014. Du hjalp mig igennem en sorg, der på det tidspunkt var svær at være i. Vi er landet i vores eget hus i nordsjælland og har fået to kaniner i baghaven. Vi har fået et fantastisk netværk og børnene gode relationer. Min store dreng starter skole til februar og min datter er lige fyldt 4 år. 

Vi har det godt og lever med savnet i en fornuftig størrelse. Jeg har længe villet takke dig, men tiden er smuldret imellem mine fingre som sand. Jeg er dig taknemmelig for at du gik ned i pris, så jeg kunne betale at komme hos dig. 

Af hele mit hjerte tak. 

Med venlig hilsen Signe Skov Sommer

At miste et barn - og få et barn

12. november 2017

Et år og 9 måneder efter jeg havde mistet min først fødte søn, sad jeg højgravid hos Charlotte. Flere ting pressede sig på: depressionen efter tabet af min søn, sygemelding med plukkeveer, sorg mv.

Charlotte fandt med det samme ind til kernen. Det føltes som om hun besad en nøgle og låste op for alle mine "bekymringer" og satte mig fri.

Charlotte gjorde mig bevidst om det stadie jeg sorgmæssigt var i. Charlotte anerkendte min søn og jeg, og hun hjalp med og gav mig redskaber til at fortsætte med at bearbejde sorgen.

Snart viste det sig også at min søn ikke havde vendt og ved div. vendingsforsøg ikke havde i sinde at vende sig. Det betød at jeg skulle føde en sædefødsel eller have kejsersnit. Også det gav anledning til mange bekymringer. Mit største ønske var at føde mit barn. Charlotte bakkede mig op. (Og ja, på terminsdagen lykkedes det i sidste øjeblik med sædefødslen. Det er et mirakel)

Jeg er Charlotte taknemmelig for hendes store hjælp.


​BRS

Parterapi

12. november 2017

Jeg vil give Charlotte mine bedste anbefalinger. Hun har hjulpet os i vores krise til en bedre forståelse af hinanden og hvorfor vi reagerer som vi gør. Charlotte har ligeledes hjulpet os med at forstå os selv bedre til at kunne indgå i rollen som forældre til vores endnu ufødte barn.

​MJ

Tryghed og omsorg

4. maj 2017​

Tak Charlotte. Tak for din dybe omsorg, indsigt og faglighed. Du greb mig og min partner da vi få dage efter fødslen af vores døde tvillingedrenge kontaktede dig. Du gav os plads og tryghed. Du gav os redskaber til at bære vores sorg samtidigt med, at være der for hinanden. Vi har lært utrolig meget om os selv ved hjælp af din guidiance.​

M & C

Egenterapi​

2016-01-09 

Tak Charlotte, for mange mange timer hvor du med indsigt, forståelse, ro og ikke mindst guidance har hjulpet mig igennem den største krise i mit liv. I dag ved jeg, at timerne hos dig er den bedste investering jeg har gjort. Tak, og de varmeste anbefalinger herfra

NS

Parterapi​

​1.1.2017

Charlotte har været en kæmpe hjælp i vores parforhold, da vi som nybagte forældre pludselig stod fremme for hidtil ukendte sider af os selv og hinanden, som skabte konflikter i vores forhold.

Jeg har personlig erfaring med andre psykologer og terapeuter, men jeg vil uden tvivl, til en hver tid, lægge min anbefaling hos Charlotte. Charlotte er god til at lytte, og ikke mindst til at afkode, og finde roden til at en given konflikt opstår. Det har været utrolig essentielt for os, at vi har fået indsigt i vores følelser og reaktioner, både vores egne og hinandens, derfor har det været en stor succes at tage til terapien sammen.

Vi føler begge at vi har lært meget om hvordan vi kan styrke vores lille familie, og er trygge ved at vi kan henvende os hos Charlotte, skulle vi igen få brug for hjælp.

H & C


Traumatisk fødsel og barsel​

​2016-09-28 

Jeg kan også kun give Charlotte de varmeste anbefalinger med på vejen.

Jeg blev selv anbefalet Charlotte af min jordemoder til at få talt nogle tyngende erfaringer igennem fra min første barsel. Charlotte gennemskuede straks, hvor roden til disse bekymringer lå og hjalp på fantastisk vis med at sætte ord på dem og oversætte dem til min mand. Herefter har jeg selv gået i terapi og fået både uvurderlig indsigt, forståelse og redskaber til at forstå mine egne krav og løfte mig videre.

Jeg føler mig meget stærkere nu og glæder mig usigeligt til det kommende barn og vores familieliv.

​TAK. LF.

Egenterapi​

​2016-07-13 


Jeg har været glad for Charlotte jeg er gået hos hende snart et år og er afsluttet hos hende. Jeg synes hun har været god til at får mig til se tingene fra anden aspekter og har været god til rådgive mig ang. de udfordringer jeg har. 


Jeg har være meget tilfreds. Jeg er gået hos andre psykologer med jeg har holdt fast i Charlotte. 


Tak for dine gode råd

Lale​

parterapi​

​2016-03-13 

Hej Charlotte


Tusind tak for din store hjælp!

Du har en fantastisk stor erfaring med mange af livets udfordringer. Du har hjulpet os til at se vores problemer på en anden måde, fra en ny vinkel. Det har givet mig troen på at vi kan lykkes. At vores problemer ikke er uoverstigelige.
Du har givet os nogle redskaber vi kan bruge når vi får op i en spids, og dem kan vi helt sikkert bruge!

Mange varme hilsner

Simon​

Efterfødsel samt før-fødselshjælp

2016-03-11 18:51:51​​

Charlotte er fantastisk. Det er første gang jeg oplever mig hjulpet. Virkelig. Og det er helt utroligt så hurtigt jeg mærkede resultater. Bare efter få gange. Jeg vil anbefale Charlotte til alle. Og gør det allerede.

Jeg benytter stadig det jeg fik med af værktøjer. Og ser på det igen og igen. Så brugbart og livændrende.​

Anne

Parterapi​

2015-12-09 11:41:33​

Charlotte, du er ubetinget den bedste personlige hjælper af de efterhånden mange, jeg har haft brug for i mit omtumlede liv. Uden dig tror jeg ikke, mit kærlighedsforhold havde overlevet endnu en runde. Kærlige tak!​ HRF.

Parterapi​​

2015-12-03 09:52:47​​

Kære Charlotte. Vi fik dig anbefalet - og det med god grund. Vores store kærlighed var stødt på grund, og vi sad i hver vores ende af skibet og var fortvivlede. Med fordomsfri og upartisk indlevelse hjalp du os - ikke med at rokke båden, men med at give os de værktøjer, vi skulle bruge til at grave det fri, der var sandet til. Vi lærte at lytte til hinanden og forstå. Og acceptere forskelligheden. De teknikker, vi fik med, kommer vi til at bruge mange gange - i mange forskellige sammenhænge, ikke kun over for hinanden. Tak.

Mange hilsener

Merete​

Sorg​

2015-11-18 20:05:57​

Kære Charlotte
I sofaen hos dig er der ro og varme - det har været mit trygge helle, mens jeg gennemlevede mit livs sorg. Jeg gennemlever den stadig, men nu på en anden måde. Jeg kan trække vejret, og jeg kan få luft.

Der er perioder, hvor hverdagene kører så stærkt, at jeg ikke når at stoppe op og mærke savnet. Så ligger det hele lige under overfladen, og jeg bliver ekstra sårbar og ekstra hudløs. Der bruger jeg ofte de redskaber, du har givet mig. Men navnlig her kunne jeg godt trænge til at sidde i din sofa - til at være i mit helle.

Jeg kommer ud til dig igen en dag - måske når lyset atter er på vej?

Kærlig hilsen Ida

Kenny​

2015-10-06 11:25:29​

Hilsen fra Kenny

Hej Charlotte

Tak for hjælpen

Mvh. Kenny​

Spædbarnsterapi​

2015-03-16 18:50:59​

Urolig barn

Kære Charlotte.
Vi vil takke dig mange gange for din hjælp. Vores lille Viggo havde ikke en nemt start på livet og havde brug for hjælp, det gav du både til ham og os og det har bestemt kunne mærkes. Han er faldet meget mere til ro og genkender os med en utrolig glæde, han ikke havde tidligere.Vi gentager sætninger fra dig og de virker beroligende på ham.
Det var fascinerende at se, hvor meget fokus der var fra ham, når du talte, han tog dine ord til sig og det har vi glæde af i dag.

Endnu engang tak, de varmeste hilsner, Viggo, Vincenzo og Mille​

​Livskrise

2015-02-06 21:10:49​

Kæreste Charlotte. Efter at have afslutte et forløb hos dig kan det ikke rigtig beskrives, hvor taknemlig jeg er over din hjælp. Da jeg startede hos dig, følte jeg mig utrolig ulykkelig hele tiden; jeg synes alt i mit liv var forkert og jeg følte ikke jeg havde truffet de rigtige valg. Jeg havde gået et par gange hos en psykolog, jeg ikke følte kunne hjælpe mig videre. Hos dig følte jeg mig med det samme i trykke hænder. Jeg følte mig velkomme, at der var tid til mig og at du ville kunne hjælpe mig videre. I mit forløb hos dig fik jeg en utrolig stor selvindsigt og redskaber som allerede nu gør mit lettere for mig. Dette har givet mig glæden tilbage. Jeg ser dig som et meget varmt menneske og en utrolig kompetent terapeut. Kh. S.​

Små film​

2014-12-01 18:24:08​

Kære Charlotte Grumme


Har set dine små videoklip igennem med stor fornøjelse. De indeholder en masse nøgler til at forstå og forandre. Tak for dele din indsigt.

mvh Britta​

Fødsel​

2014-10-30 09:03:01​


Kære Charlotte. Jeg skriver bare for at fortælle dig, at den 25/10 kl. 02.35 kom vores lille dreng til verden. Det var en helt fantastisk fødsel, - jeg er stadig helt høj af den. Jeg følte mig i den grad klar og i overskud hele tiden, og fik ingen smertelindring bortset fra en varmepude og lidt akupunktur til at sætte lidt fut i veerne. Jeg havde taget et online kursus fra Smertefri Fødsel, og jeg havde stor gavn af vejrtrækningsøvelserne. Vandet gik 02.00, jeg stod op hele tiden, hjalp med at tage imod ham og det var simpelthen så stort. Alt dette var du med til at gøre muligt, så tusind, tusind tak for din hjælp. Tiden op til fødslen blev fyldt med glæde og spænding i stedet for bekymring, og det har betydet meget. Jeg håber, du har det godt. De bedste hilsener Anita B.​

Sorg​

2014-10-12 14:03:37​


Kære Charlotte,
Efter at vi mistede vores datter i julen 2013 var jeg så heldig at støde på din hjemmeside. Efter fem konsultationer ved en psykolog, hvor jeg ikke følte mig forstået, var det trygt og rigtig fra første gang at tale med dig.
At jeg mistede mit første barn er og bliver måske et af mit livs største tragedier. Det at føde sit barn dødt og ikke kunne give hende det liv, som vi ønskede så brændende, er en sorg, som kan være meget tung at bære. Og det kan være svært for ens medmennesker, som ikke har prøvet det, at sætte sig ind i sorgen. Men du Charlotte, du forstod det hele og har hjulpet mig ubeskrivelig meget, så jeg nu kan bære sorgen. Som erfaren Jordemoder, som psykoterapeut og ikke mindst ved selv at have mistet et barn, hjalp du mig på utrolig kort tid til at komme videre i mit liv. Jeg vil anbefale dig til alle på min vej og fortsat bruge nogle af alle de gode råd og værktøjer, som du gav mig.

Tusinde tak. Kh Julie​

Parterapi​

2014-09-02 00:00:00​

Kæreste Charlotte tusinde tak for din hjælp i vores parforhold.
Det var Sommer da vi kom hos dig første gang. Det smukke lille orange hus fyldt af blomstrene roser. Fra første møde følte vi os så trygge, at det var muligt at komme ind til kernen af problemerne. Har ofte dine ord og billeder i tankerne, og de hjælper mig stadig. Kan på det varmeste anbefale dig

Mange hilsner Helle og Allan​

Egenterapi​

2014-07-02 00:00:00​

Jeg anbefaler varmt Charlotte. Jeg er overrasket over, hvor effektiv hendes terapi er. Jeg kom med hvad der føles meget tungt og gik derfra lettet og fri.
Jeg har fået konkrete redskaber, som Charlotte har givet mig med både humor og i fine metaforer, så jeg bedre husker det.

Jeg har muligvis et andet emne i mit liv, jeg vil tage hul på senere. Hvis jeg gør det, bliver det helt sikkert sammen med Charlotte.​

Hilsen Line S. Nielsen

Familieterapi​

2014-04-29 00:00:00​

Kære Charlotte. Tak for det rigtig gode forløb vi havde hos dig, omkring vores snart toårige datter. De samtaler vi har haft sammen med dig, har været rigtig gode og givende for os alle tre, og vi har fået nogle gode redskaber til at gå videre med. Vi har hos dig oplevet et stort engagement og indlevelse i og omkring at hjælpe vores datter, og vi er meget glade for at være nået dertil hvor vi er nu. Mange hilsner fra Søren og Karen​

spædbarnsterapi​

2014-01-01 00:00:00​

Kære Charlotte. Sender dig hermed en kærlig tanke da tiden nærmer sig de 2 år siden du fik vores lille Caroline i hænderne. Har set at din websites er oppe og køre med de fine videoer. Håber at de hjælper dig med arbejdet med de små børn. Mange hilsner Louise og Caroline​

Camilla Hansen​

2013-06-20 00:00:00​

​Dejlig hjemmeside. Gode informationer.​

Egenterapi​

2013-06-20 00:00:00​

​En af mine venner har været enormt glad for den hjælp, Charlotte har givet ham. Det er skønt at se en af sine venner få det meget bedre.​

Knud

Parterapi​

2013-05-28 00:00:00​

Kære Charlotte, Jeg vil sige stor tak for din professionalisme i et parterapiforløb som samtidig var præget af varme, nærvær og trygge rammer.Jeg anfalder dig varmt! Lene​

Parterapi​

2013-03-05 00:00:00​

Kære Charlotte "Tak for hjælp til at blive en stolt og glad gravid. Det har været et intensivt forløb med både svære samtaler og dejligt bekræftende samtaler med dig. Det har ændret alt for mig og min mand." Ulla + fam.​

Sorg​

2013-02-19 00:00:00​

3 år efter tabet af en smuk datter. Sad jeg top gravid igen, men en sorg, der ikke kunne placeres eller håndteres. Forløbet hos Charlotte har givet mig en indsigt i og skabt lys og rum omkring en datter, der er hos os og tager sin uden man kan se hende. Det har været nuancerende og med stor alvor og indsigt. Aldrig har jeg været så udfordret og så tryk på samme tid. Det har på alle måder været berigende for mig, og de levende børn og voksne, der er tæt omkring mig. Jeg går derfra med en ro og tryghed - jeg ikke havde forestillet mig jeg havde, men som gør mig mere hel og nuanceret. Jeg kan varmt anbefale det profesionelle og empatiske rum Charlotte kan skabe.​ Hilsen Trine

Charlotte Grumme | Damtofte Søndre Stræde 6 | 2920 Charlottenlund | charlotte@grumme.dk​ | Tlf.: 20 32 69 30