​Gæstebog

Navn
Email
Emne
Besked
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Indlæg

At miste et barn - og få et barn

12. november 2017

Et år og 9 måneder efter jeg havde mistet min først fødte søn, sad jeg højgravid hos Charlotte. Flere ting pressede sig på: depressionen efter tabet af min søn, sygemelding med plukkeveer, sorg mv.

Charlotte fandt med det samme ind til kernen. Det føltes som om hun besad en nøgle og låste op for alle mine "bekymringer" og satte mig fri.

Charlotte gjorde mig bevidst om det stadie jeg sorgmæssigt var i. Charlotte anerkendte min søn og jeg, og hun hjalp med og gav mig redskaber til at fortsætte med at bearbejde sorgen.

Snart viste det sig også at min søn ikke havde vendt og ved div. vendingsforsøg ikke havde i sinde at vende sig. Det betød at jeg skulle føde en sædefødsel eller have kejsersnit. Også det gav anledning til mange bekymringer. Mit største ønske var at føde mit barn. Charlotte bakkede mig op. (Og ja, på terminsdagen lykkedes det i sidste øjeblik med sædefødslen. Det er et mirakel)

Jeg er Charlotte taknemmelig for hendes store hjælp.


​BRS

Parterapi

12. november 2017

Jeg vil give Charlotte mine bedste anbefalinger. Hun har hjulpet os i vores krise til en bedre forståelse af hinanden og hvorfor vi reagerer som vi gør. Charlotte har ligeledes hjulpet os med at forstå os selv bedre til at kunne indgå i rollen som forældre til vores endnu ufødte barn.

​MJ

Carsten​

2012-12-03 00:00:00​

​Hej Charlotte Held og lykke med dine projekter - der er mange der drager glæde af dem - man skal bare lige se lyset fra lygten

Rie​

2012-07-03 00:00:00​

Kære Charlotte. Tak for rigtig go behandling og ikke mindst terapi. Du formåede at skabe en tryghed, så jeg kunne åbne op for mine tanker og du fik sat ord på mine tanker og handlinger, så jeg kunne komme videre i mit liv uden alt den dårlige samvittighed :) Tusind tak for hjælpen Mange hilsner Rie​

Anders og Cecilia​​

2012-01-21 00:00:00​

Hej Charlotte Tusind tak for en rigtig god start på vores par terapi. Vi synes begge to, at du skabte et dejligt trygt rum omkring os, og vi er ikke i tvivl om, at din hjælp vil gøre os bedre til at fylde vores forhold med endnu mere kærlighed og tryghed. Alle parforhold, nye som gamle, kunne drage nytte af et terapiforløb. Vi glæder os til mere Kh Anders og Cecilia​

Charlotte Grumme | Damtofte Søndre Stræde 6 | 2920 Charlottenlund | charlotte@grumme.dk​ | Tlf.: 20 32 69 30