Mit liv nu og fremover

​I dag er jeg pensioneret fra mit jordemoderarbejde, og jer har stadig herligt susende travlt.

For det første så har jeg par i parterapi.

Mit grundsyn i det arbejde er at hjælpe parrene til at kunne rumme hinanden, kunne give plads, kunne udholde forskelligheden og ikke mindst at blive klogere på hvordan ens egen bagage fylder i forholdet og hvordan man kan kigge på sig selv og ændre. Hvis I er mindst fire par, så kan jeg lave en workshop for par, læs mere her på siderne.

Og så laver jeg individuel terapi som jo også handler om at man kan blive klogere på sig selv, og når man bliver det så får man et lettere liv og et gladere liv. Hvis I er mindst fire singler så kan vi lave en udviklings-gruppe sammen.

Dernæst så har jeg individuel coaching eller rådgivning for gravide og deres partner, ikke som sådan traditionel fødselsforberedelse, men nærmere nogle skræddersyet fødselsforberedende samtaler der "klæder" parret på til at gå ind i fødslen med et "WOW hvor bliver det spændende - kors hvor jeg glæder mig" attitude, det er mit mål og min drøm for parrene.

Spædbarnsterapi er en terapiform der fokusere på de traumatiske hændelser barnet har været udsat for, før det fik sprog. Spædbarnsterapi er en mageløs metode, som jeg er meget optaget af, kig her på mine sider, der er både en beskrivelse og en lille film med et forløb.

Og så sidst, men ikke mindst, så er det at miste et barn en ufattelig sorg. Jeg tager mig af kvinder og deres partnere der har mistet et barn, lille bitte eller større, sorg kan ikke gradbøjes.

Og privat så er jeg gift med Ove, han har 8 børnebørn og jeg har fire så vores hus er fyldt med vidunderlige unger, dejlige venner og havens staudebede og mine himmelske roser, så - ja - det er et dejligt liv.​

Charlotte Grumme | Damtofte Søndre Stræde 6 | 2920 Charlottenlund | charlotte@grumme.dk​ | Tlf.: 20 32 69 30