Individuel terapi

​Individuel terapi er selvudvikling – hvad ønsker du at arbejde med, i dig selv – for at få er bedre og friere liv.

Selvudvikling tager udgangspunkt i dine ønsker om at få større klarhed over dit liv.

Du kan være drevet til at blive klogere på dig selv og dine relationer. Individuel terapi hjælper dig med at holde fokus på de følelser, fantasier, erfaringer og livsomstændigheder, som er vigtige for dig.

Min klinik for psykoterapi holder til i Charlottenlund, hvorfra jeg har mange klienter fra Gentofte, København og resten Sjælland. Der er gratis parkering.

Det siger klienterne om forløbet​

Kære Charlotte.

Jeg vil bare lige sende dig en tak, en meget forsinket tak, men nu kommer den.


Jeg mødte dig da mit liv gik i smadder, da jeg mistede min mand i maj 2014. Du hjalp mig igennem en sorg, der på det tidspunkt var svær at være i.


Vi er landet i vores eget hus i Nordsjælland og har fået to kaniner i baghaven. Vi har fået et fantastisk netværk og børnene gode relationer. Min store dreng starter skole til februar og min datter er lige fyldt 4 år.


Vi har det godt og lever med savnet i en fornuftig størrelse. Jeg har længe villet takke dig, men tiden er smuldret imellem mine fingre som sand.


Jeg er dig taknemmelig for at du gik ned i pris, så jeg kunne betale at komme hos dig.


Af hele mit hjerte tak.

Med venlig hilsen Signe Skov Sommer

Tak Charlotte, for mange mange timer hvor du med indsigt, forståelse, ro og ikke mindst guidance har hjulpet mig igennem den største krise i mit liv.


I dag ved jeg, at timerne hos dig er den bedste investering jeg har gjort.


Tak, og de varmeste anbefalinger herfra.

NS

Jeg har været glad for Charlotte jeg er gået hos hende snart et år og er afsluttet hos hende. Jeg synes hun har været god til at får mig til se tingene fra anden aspekter og har været god til rådgive mig ang. de udfordringer jeg har.


Jeg har være meget tilfreds. Jeg er gået hos andre psykologer med jeg har holdt fast i Charlotte.


Tak for dine gode råd

Lale

Kæreste Charlotte.


Efter at have afslutte et forløb hos dig kan det ikke rigtig beskrives, hvor taknemlig jeg er over din hjælp. Da jeg startede hos dig, følte jeg mig utrolig ulykkelig hele tiden; jeg synes alt i mit liv var forkert og jeg følte ikke jeg havde truffet de rigtige valg. Jeg havde gået et par gange hos en psykolog, jeg ikke følte kunne hjælpe mig videre.


Hos dig følte jeg mig med det samme i trykke hænder. Jeg følte mig velkomme, at der var tid til mig og at du ville kunne hjælpe mig videre. I mit forløb hos dig fik jeg en utrolig stor selvindsigt og redskaber som allerede nu gør mit lettere for mig. Dette har givet mig glæden tilbage. 


Jeg ser dig som et meget varmt menneske og en utrolig kompetent terapeut.

Kh. S.​

Jeg anbefaler varmt Charlotte.


Jeg er overrasket over, hvor effektiv hendes terapi er. Jeg kom med hvad der føles meget tungt og gik derfra lettet og fri.


Jeg har fået konkrete redskaber, som Charlotte har givet mig med både humor og i fine metaforer, så jeg bedre husker det.


Jeg har muligvis et andet emne i mit liv, jeg vil tage hul på senere. Hvis jeg gør det, bliver det helt sikkert sammen med Charlotte.​

Hilsen Line S. Nielsen

Jeg kan på det varmeste anbefale Charlotte Grumme, både til individuel terapi og parterapi. Hun har været en stor hjælp til at gøre mig klogere på mig selv og mine nærmeste, at få sat ord på mine følelser og det samspil man har i familien.


Gennem mine samtaler med Charlotte har jeg fået bearbejdet livets svære episoder, og fået en forståelse af, hvordan disse har haft en påvirkning på mig, som jeg end ikke var bevidst omkring.


Efter mit forløb har jeg fået mere ro og glæde i store og små henseender i livet. Hvis jeg en dag føler behov for det vil jeg uden tøven banke på hendes dør igen.

Anonym

Kære Charlotte


Tusind tak for din hilsen - og rigtig godt nytår til dig.
Jeg har de seneste par måneder set dokumentaren 'vi kæmper for at overleve' på DR,
og jeg har sådan tænkt på dig og det forløb, du hjalp mig igennem :-)

Det gør mig så glad at se par, der vælger at gå i dialog med hinanden, selvom det er svært. Det gør mig også glad at mærke, at jeg kom igennem mit livs krise på en så god måde. Endnu en gang tak for at have hjulpet mig - du er virkelig god.


Jeg håber, du har det godt og beriges af de forløb, du måtte have.

Mange gode tanker fra mig - M.L.

Har du et spørgsmål? ​Så ka​n du kontakte mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Charlotte Grumme

Damtofte Søndre Stræde 6, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 32 69 30

E-mail: charlotte@grumme.dk

Jeg er gammel nok til, at jeg har set det meste. Jeg er klog nok til at have fattet noget af det, jeg har set. Jeg har som jordemoder gennem 40 år taget imod mere end 2000 børn.


Jeg har som psykoterapeut gennem 25 år mødt så meget mod, fremtidshåb og vilje til at komme videre, at jeg har følt mig beriget for hver eneste menneske, jeg har mødt.

Vil du vide mere om mig, så klik her