Parterapi​

Ingen slipper, men alle kan godt slippe ud...

Alle par vil undertiden løbe ind i konflikter, uoverensstemmelser, problemer, diskussioner og skænderier. 

Forskellen på par, der kommer godt igennem og ud af konflikterne og de par der gror fast og forbliver i konflikterne, er forskellen i, hvordan man forstår og håndterer konflikterne. 

I parterapien handler det om at blive klogere på sig selv, sin partner og på hvordan man håndterer konflikter på en produktiv og ikke-aggressiv eller destruktiv måde. 

I er begge helte

​I parterapien afdækker vi de mønstre, der er med til at fastlåse dig og din partner. 

Vi arbejder med at identificere og forstå mønstrene, så I ikke bliver fanget ind i det samme mønster igen og igen. 

I parterapi er der ikke en, som er helten, og en som er skurken, I er begge helte, der er fanget ind i en ond spiral. Det vil du og din partner lære mere  om i parterapi.

Den bedste investering for jeres forhold er parterapi

Vi lever alle i og af vores relationer – på godt og ondt. I trives begge, når I er opmærksomme på jeres relation. Børnene trives når I tager jer af jeres relation. Derfor kan parterapi være den bedste investering for jer.

I er altid meget velkomne til at ringe og høre om mulighederne for parterapi på telefon 20 32 69 30.

Jeg har konsultation i Charlottenlund og i København.  

Parterapi

​Kære Charlotte. 

Vi fik dig anbefalet - og det med god grund. Vores store kærlighed var stødt på grund, og vi sad i hver vores ende af skibet og var fortvivlede. Med fordomsfri og upartisk indlevelse hjalp du os - ikke med at rokke båden, men med at give os de værktøjer, vi skulle bruge til at grave det fri, der var sandet til. Vi lærte at lytte til hinanden og forstå og acceptere forskelligheden. De teknikker, vi fik med, kommer vi til at bruge mange gange - i mange forskellige sammenhænge, ikke kun over for hinanden. Tak.

Mange hilsener

Merete​

Charlotte Grumme | Damtofte Søndre Stræde 6 | 2920 Charlottenlund | charlotte@grumme.dk​ | Tlf.: 20 32 69 30