Stressbehandling

Nogle mennesker bliver lettere ramt af stress end andre. Sådan er vi født forskellige, men stress er ikke noget tegn på, at du er en svag person. Alle kan rammes af stress.​​ Det er vigtigt, at du får den helt rette hjælp. ​

Signaler på stress

Du får stress når dit system overbelastes.

På et tidspunkt siger din krop: ​

”Hej du, jeg har det ikke så godt….” og sender et signal til dig. Det kan være i form af hjertebanken, åndedrætsbesvær, søvnløshed, utålmodighed, koncentrationsbesvær, glemsomhed, kortluntethed, utilstrækkelighedsfølelse og meget andet.

​Hvis du ignorerer signalerne, sender kroppen et stærkere signal ved at forstærke de forskellige symptomer. Og sådan kan det blive ved over tid, indtil kroppen simpelthen siger, ”Stop – det går ikke – kammerat”. For at få dig til at høre ordentligt efter, forstærker kroppen symptomerne så meget, at du virkelig kan høre og mærke dem. Det kan ende meget alvorligt.

Derfor er det så vigtigt at lytte til sin krop – den er faktisk en god ven, der vil dig det bedste.​​

Læs mere om hvordan du kan komme ud af din stress her.​

Det siger mine klienter om forløbet​

Stress blev en gave


Kære Charlotte


Tak for dine kloge ord og fordi du giver følelsen af, at intet er forkert.


Alle følelser og oplevelser er sande, og når vi tør kigge på dem og gå ind i dem, begynder helingen. Du gør det trygt med din varme og klogskab. Tusind tak.


Jeg giver altid dit navn videre, når dem omkring mig søger en erfaren og klog terapeut.


Jeg har prøvet mange terapeuter - du har rykket mig mest på kortest tid.

Kære Charlotte.


Tusinde tak for du har hjulpet mig gennem denne svære tid i mit liv.


Det har være et kæmpe hjælp at gå hos dig. Det har givet mig en forståelse af mig selv og gjort at jeg kan se lyst på fremtiden og komme videre efter at være ramt af stress.

Winni

Kæreste Charlotte.


Er du WHIMMER hvor er jeg glad for, at jeg har mødt dig.


For 6 måneder siden sad jeg overfor dig for første gang - med buldrende stress i hele kroppen og rigtigt kedelige følgevirkninger. 


Hurtigt gav du mig en håndfuld meget lavpraktiske og enkle værktøjer, som jeg umiddelbart kunne indarbejde - og løbende udbyggede du med mere sofistikerede værktøjer som mere bearbejdede "kilden" til min situation.


I dag føler jeg, at min energi og mit humør stort set er tilbage på normalt niveau - jeg sover - og jeg har ingen smerter i brystet.


Når jeg en gang imellem falder tilbage i mine gamle, dårlige vaner føler jeg, at du sidder lige hér på min skulder og repeterer din værktøjskasse for mig, og hjælper mig tilbage på sporet. Det er stærkt. Jeg ved, at jeg ikke er nem at arbejde med ;-)


Tusinde tak!

Peter

Kære Charlotte.


Du har givet mig den viden om stress, som jeg manglede og hjulpet mig tilbage til mig selv igen. Med din hjælp har jeg indset at jeg er nødt til at tænke på sig selv, før jeg kan være noget for andre. 


Jeg er på vej til et nyt job og med de værktøjer, du har givet mig, ved jeg, at det bliver godt.

Af hjertet tak for din omsorgsfulde hjælp.

Lene

Jeg vil på det varmeste anbefale Charlotte til enhver form for psykoterapi.

Hun har hjulpet mig gennem et svært forløb med stress og depression.


Charlotte kan sit fag til fingerspidserne. Hun formår at spotte de emner, der skal graves frem, og hun formår at hjælpe store og gemte følelser ud i lyset og til forløsning.


Jeg har følt mig tryg, respekteret og forstået sammen med Charlotte – og jeg er blevet rask efter forløbet.

Maria Louise

Jeg havde både fysiske og psykiske gener ved den stress jeg oplevede. Jeg har tidligere aldrig prøvet at gå til hverken psykolog eller coach, og havde måske ikke de største forventninger inden jeg startede, men de resultater, som 


Charlotte har hjulpet mig opnå, har været livsændrende for mig. Selvom de eksterne faktorer, som tidligere har påvirket mig både fysisk og psykisk ikke har ændret sig, har jeg i stedet nu lært at agere i det, og føler nu hverken fysiske eller psykiske problemer på grund af de værktøjer, Charlotte har hjulpet mig med at opbygge til at håndtere det. 

Næste gang jeg oplever udfordringer i livet, som jeg kan mærke, at jeg ikke selv er i stand til at håndtere på en tilfredsstillende måde vil jeg helt sikkert søge tilbage til Charlotte.

N.M.

” Man kan opleve at befinde sig i en situation hvor tingene bliver så fastlåst at det kan være svært at se sig ud af det, en situation hvor man har brug for hjælp, til at få et andet perspektiv. Sådan en situation sad jeg i og kontaktede i denne forbindelse Charlotte. Charlotte fik med sit godmodige og venlige væsen skabt et trygt rum, hvor der kunne tages hul på de forskellige problematikker som gjorde hverdagen svær. Samtidig fik Charlotte sammensat et forløb som passede til de udfordringer jeg kæmpede med, med anvendelige værktøjer, som jeg kunne tage med hjem og arbejde videre med og som jeg også bruger den dag i dag. Befinder man sig i en svær situation vil jeg varmt anbefale Charlotte. ”

T.M.

”Kære Charlotte

Tusind tak for en rigtigt godt forløb og den ekspertise du viser mig som klient.

Har fået nye værktøjer og nyttig viden til at komme videre efter mit stress forløb.


Kan anbefale et forløb hos Charlotte Grumme, med hendes viden og erfaring er man i gode hænder.”

Bettina

Har du et spørgsmål? ​Så ka​n du kontakte mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Charlotte Grumme

Damtofte Søndre Stræde 6, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 32 69 30

E-mail: charlotte@grumme.dk

Jeg er gammel nok til, at jeg har set det meste. Jeg er klog nok til at have fattet noget af det, jeg har set. Jeg har som jordemoder gennem 40 år taget imod mere end 2000 børn.


Jeg har som psykoterapeut gennem 25 år mødt så meget mod, fremtidshåb og vilje til at komme videre, at jeg har følt mig beriget for hver eneste menneske, jeg har mødt.

Vil du vide mere om mig, så klik her