Professionel parterapeut tilbyder parterapi​

Ingen slipper, men alle kan godt slippe ud...

Alle par vil undertiden løbe ind i konflikter, uoverensstemmelser, problemer, diskussioner og skænderier. Derfor er det blandt andet vigtigt med en parterapeut. Forskellen på par, der kommer godt igennem og ud af konflikterne og kan lægge dem bag sig, samt par der gror fast og forbliver i konflikterne, der måske i sidste ende fører til skilsmisse, er forskellen i, hvordan man forstår og håndterer konflikterne. 

Når man er til parterapi, handler det om at blive klogere på sig selv, sin partner og hvordan man håndterer konflikter på en produktiv og ikke-aggressiv eller destruktiv måde. Dette kan jeg som parterapeut  hjælpe jer med i min klinik i Charlottenlund nær Gentofte. Mine klienter kommer fra hele Nordsjælland samt København, og jeg glæder mig til også at tage imod jer og give jer en professionel parterapi.

I er begge helte

​I parterapien vil jeg som parterapeut afdække det mønster, der er med til at fastlåse dig og din partner, forstå det og lære at undgå at blive fanget ind i det samme mønster igen og igen. I parterapi er der ikke en, som er helten, og en som er skurken, I er begge helte, der er fanget ind i en ond spiral. Det vil du og din partner lære mere en del mere om i parterapi hos mig.

Den bedste investering for jeres forhold er parterapi

Vi lever alle i og af vores relationer – på godt og ondt. I trives begge, når I er opmærksomme på jeres relation. Børnene trives når I tager jer af jeres relation. Derfor kan parterapi være den bedste investering for jer.

​I er altid meget velkomne til at ringe og høre om mulighederne for parterapi på telefon 20 32 69 30. I kan også kigge i de tilbagemeldinger der er her, på siderne fra workshops for par og i "Klienterne siger" kan du se, hvad andre siger om mig, så du også kan få dig et indtryk af, hvordan det foregår og se, at det har hjulpet for andre at komme i parterapi. Kontakt din parterapeut i dag!

Bestil tid hos din parterapeut

Er I allerede nået til det punkt, hvor I ved, at I vil prøve at gå til parterapi, så kan I allerede nu bestille en tid i min klinik i Charlottenlund, eller i mit lokale i centrum af København, hvor jeg holder til om mandagen. 

Parterapi

​Kære Charlotte. 

Vi fik dig anbefalet - og det med god grund. Vores store kærlighed var stødt på grund, og vi sad i hver vores ende af skibet og var fortvivlede. Med fordomsfri og upartisk indlevelse hjalp du os - ikke med at rokke båden, men med at give os de værktøjer, vi skulle bruge til at grave det fri, der var sandet til. Vi lærte at lytte til hinanden og forstå og acceptere forskelligheden. De teknikker, vi fik med, kommer vi til at bruge mange gange - i mange forskellige sammenhænge, ikke kun over for hinanden. Tak.

Mange hilsener

Merete​

Charlotte Grumme | Damtofte Søndre Stræde 6 | 2920 Charlottenlund | charlotte@grumme.dk​ | Tlf.: 20 32 69 30