Koncentreret intensiv parterapi

​​Encounter-centeret Couples Transformation er en effektiv metode til at forbedre parforholdet. Metoden er udviklet af den amerikanske psykolog Hedy Schleifer - se​ www.hedyschleifer.com

Metoden giver størst udbytte, hvis man gennemfører et koncentreret en- eller to-dages forløb.​

I 2015 afsluttede jeg et treårigt uddannelsesforløb hos Hedy Schleifer i Encounter-centered Couples Therapy i​ Miami​ og har med glæde anvendt metoden siden, fordi den giver mening for mine klienter.

​Dagen eller dagene vil veksle mellem terapisessioner, undervisning og læring på basis af viden om tilknytningens betydning og om hvilken rolle hjernerne spiller for at udvikle og bevare en god relation.

I vil gå ud af døren med ny indsigt, ny viden, nye oplevelser, erfaringer og værktøjer til at få et rigere og dybere tilknytningsforhold til hinanden.​ En- eller to-dages intensive forløb, kan ikke bookes online – men ring til mig på 20 32 69 30, hvis du vil høre nærmere.​

Udtalelse fra klient

​Kære Charlotte.


Vi fik dig anbefalet - og det med god grund.

Vores store kærlighed var stødt på grund, og vi sad i hver vores ende af skibet og var fortvivlede.

Med fordomsfri og upartisk indlevelse hjalp du os - ikke med at rokke båden, men med at give os de værktøjer, vi skulle bruge til at grave det fri, der var sandet til. Vi lærte at lytte til hinanden og forstå. Og acceptere forskelligheden.

De teknikker, vi fik med, kommer vi til at bruge mange gange - i mange forskellige sammenhænge, ikke kun over for hinanden.

Har du et spørgsmål? ​Så ka​n du kontakte mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Charlotte Grumme

Damtofte Søndre Stræde 6, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 32 69 30

E-mail: charlotte@grumme.dk

Jeg er gammel nok til, at jeg har set det meste. Jeg er klog nok til at have fattet noget af det, jeg har set. Jeg har som jordemoder gennem 40 år taget imod mere end 2000 børn.


Jeg har som psykoterapeut gennem 25 år mødt så meget mod, fremtidshåb og vilje til at komme videre, at jeg har følt mig beriget for hver eneste menneske, jeg har mødt.

Vil du vide mere om mig, så klik her