​Spædbarnsterapi

​Traumatiske oplevelser i den før-verbale periode af livet kan få afgørende betydning for den senere udvikling

​Traumer tilbage til den før-verbale periode - fra fostertilstanden til barnet har fået et sprog ved tresårsalderen - kan få afgørende betydning for et barns vækst, udvikling og dets senere liv.

Disse ordløse sansninger og oplevelser lagres som hjemløse følelser i barnet. Jo længere tid, der går, inden traumet bliver bearbejdet, des større indsats kræves der for at rette op på disse tidlige traumer. Derfor er det vigtigt at være i stand til at identificere de symptomer på traumer, som selv et mindre barn kan udvise.

​To nøglesætninger indenfor spædbarnsterapi:

  • ”Lad aldrig barnets smerte blive glemt”
  • ”Alt usagt binder energi"

I hvert eneste spædbarnsterapi session er der tre elementer der går igen:

  • Jeg identificerer barnet
  • Jeg fortæller barnets dets historie
  • Jeg giver barnet håb

Hvis du vil læse mere om spædbarnsterapi, så klik her.

Du kan se et komplet forløb med spædbarnsbarnsterapi med en lille pige her.​

Min klinik for psyko- og spædbarnsterapi holder til i Charlottenlund, hvorfra jeg har mange klienter fra Gentofte, København og resten af Sjælland. Der er gratis parkering

Det siger mine klienter om forløbet​

Kære Charlotte


Jeg har villet skrive til dig længe, nu sker det… 


Efter vores forløb hos dig med vores 7 årige datter i oktober måned, er der sket gode ting!


Vores datter er jo en følsom og ængstelig lille pige der bekymrer sig. Helt som du forudså havde hun en voldsom reaktion lige efter vi var hos dig (gik helt i panik fordi vi skulle gå og børnene skulle passes), men derfra har hun virkelig fået det meget meget mere afslappet omkring det at blive passet, og hun kan ligefrem glæde sig til det. Det er virkelig stort.


Hun har det i det hele taget virkelig godt, og forløbet har helt sikkert været med til at skubbe hende i en mere selvstændig retning, hvor hun helt som hun skal løsriver sig mere og mere fra os.


Forleden spurgte hun, om det var normalt, at man i perioder har mere lyst til at være sammen med sine veninder end med sine forældre, for sådan havde hun det. Og det er jo HELT som det skal være og et udtryk for at slapper af og hviler i sig selv.


Så tusinde tak for din indsats, det var et rigtig fint forløb, og hun tog det til sig!

Mange hilsner S & J.

Vi har haft vores søn i spædbarnsterapi hos Charlotte.


Det har hjulpet ham meget, med selvværd, selvopfattelse, indsigt i egen livshistorie , med at håndtere vrede og udtrykke følelser.


Charlotte har ikke kun hjulpet vores barn men hele vores familie.


De bedste anbefalinger herfra.

Urolig barn


​Kære Charlotte.


Vi vil takke dig mange gange for din hjælp.


Vores lille Viggo havde ikke en nemt start på livet og havde brug for hjælp, det gav du både til ham og os og det har bestemt kunne mærkes. Han er faldet meget mere til ro og genkender os med en utrolig glæde, han ikke havde tidligere. Vi gentager sætninger fra dig og de virker beroligende på ham.


Det var fascinerende at se, hvor meget fokus der var fra ham, når du talte, han tog dine ord til sig og det har vi glæde af i dag.


Endnu engang tak.

De varmeste hilsner, Viggo, Vincenzo og Mille​

Kære Charlotte.


Tak for det rigtig gode forløb vi havde hos dig, omkring vores snart toårige datter.


De samtaler vi har haft sammen med dig, har været rigtig gode og givende for os alle tre, og vi har fået nogle gode redskaber til at gå videre med.


Vi har hos dig oplevet et stort engagement og indlevelse i og omkring at hjælpe vores datter, og vi er meget glade for at være nået dertil hvor vi er nu.

Mange hilsner fra Søren og Karen​

Kære Charlotte.


Sender dig hermed en kærlig tanke da tiden nærmer sig de 2 år siden du fik vores lille Caroline i hænderne.


Har set at din websites er oppe og køre med de fine videoer. Håber at de hjælper dig med arbejdet med de små børn.

Mange hilsner Louise og Caroline​

Det har været en ubeskrivelig stor hjælp at komme hos Charlotte med min søn. Jeg aner ikke, hvordan vi skulle være kommet videre med hans udfordring, hvis ikke vi var stødt på Charlotte. Nu har vi den gladeste dreng, præcis som vi ved at livet skal være for en femårig. Vi startede hos Charlotte, da han var knap 3 år – og vi havde det første store skifte i hans adfærd allerede kort tid efter.

​TAK Charlotte

Lotte P.

Har du et spørgsmål? ​Så ka​n du kontakte mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Charlotte Grumme

Damtofte Søndre Stræde 6, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 32 69 30

E-mail: charlotte@grumme.dk

Jeg er gammel nok til, at jeg har set det meste. Jeg er klog nok til at have fattet noget af det, jeg har set. Jeg har som jordemoder gennem 40 år taget imod mere end 2000 børn.


Jeg har som psykoterapeut gennem 25 år mødt så meget mod, fremtidshåb og vilje til at komme videre, at jeg har følt mig beriget for hver eneste menneske, jeg har mødt.

Vil du vide mere om mig, så klik her